We hebben getekend: onze eigen camping

 

Vandaag was D-day, de grote dag, de dag dat de akte werd getekend. Vanmorgen vroeg vertrokken naar de Ardennen om de akte te tekenen. We hebben de sleutel gekregen en zondag verhuizen we.

Over 2 weken gaat de camping open. De volgende 2 weken zullen dus drukke weken worden. Verhuizen, verven, camping klaar maken, maar dat vinden we niet erg. We hebben 6 maanden vakantie gehad, dus hebben veel zin om erin te vliegen.

Nu zullen jullie wel nieuwsgierig zijn over welke camping het gaat. De camping noemt Pont de Deulin en is gelegen in Hotton, vlakbij Durbuy. Dus zeker genoeg te zien, doen in de omgeving.

De camping bestaat uit 2 gedeeltes, één gedeelte is het kampeergedeelte voor tenten, caravans en mobilhomes en dan is er de groepsweide voor groepen, scholen, scouts ….  Er is ook een gezellige brasserie waar je iets kan komen drinken of een hapje eten (voor iedereen toegankelijk). Bovendien ligt de camping aan de Ourthe, dus in de zomer waterpret gegarandeerd.

Voorlopig gaan we de camping verder zetten zoals Ester en Frans (de vorige eigenaren) dat altijd hebben gedaan. We willen nu vooral zoveel mogelijk leren en volgend seizoen zullen we er onze eigen touch in leggen. We gaan ervoor zorgen dat de mensen bij ons een leuke, aangename, rustgevende vakantie hebben. De laatste week is ons dikwijls de vraag gesteld of we ook geen huisjes verhuren. Voorlopig is het antwoord nee, maar in de toekomst gaan we hier zeker een oplossing voor zoeken.

 

camping pont de deulin 7

Jullie kunnen eens een kijkje nemen op de website van de camping www.pontdedeulin.be

Zo zal je zien dat je kan komen kamperen, ’s morgens een lekker ontbijtje bestellen of broodjes, een bbq pakket met bbq kan bestellen of gewoon iets komen drinken of eten. Bovendien kan je op de camping tickets kopen van de leukste outdoor activiteiten in de buurt. We gaan ook leuke activiteiten organiseren op de camping zelf.

Dus ik zou zeggen hopelijk tot binnenkort …

Pont-de-Deulin 5

Pont-de-Deulin

pont de deulin

Pont-de-Deulin 1                                                                                                                                                        WWW.PONTDEDEULIN.BE

6 thoughts on “We hebben getekend: onze eigen camping

 1. Kim en Tom en kids, heel veel succes en plezier op Camping Pont de Deulin. We komen snel onze caravan op plaats 18 installeren. Toi toi, Eef en Ineke Arkesteijn??

 2. Proficiat !
  Veel succes !
  Hopelijk vinden de kinderen er ook hun draai.
  Als het aankomt komen wij zeker eens af !
  groetjes,
  chris en karine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *