3 maanden

Ondertussen zijn we al 3 maanden geleden vertrokken uit België. Het is ook alweer een maand geleden dat ik nog een blog geschreven heb. Ik zou liegen als ik zeg dat ik geen tijd heb, maar eigenlijk is het hier best wel druk met het lesgeven en de zoektocht naar huizen. In mijn vorige blog schreef ik dat we bezig waren met 2 huizen, maar deze zullen het toch niet worden.

Vrijdag is Annemie Struyf nog op bezoek geweest om ons te filmen voor het programma dat ze aan het maken is: “La vie en rose”. Eind volgend jaar zal het uitgezonden worden. Ons Anse heeft hier een filmpje van gemaakt. Je kan het vinden op haar YouTube account Live your Dreams.

Ondertussen is ons gezin ook uitgebreid met een lief, schattig, klein poesje. Het is te schattig om hier te laten. De kindjes lopen er de ganse dag mee rond.

img_20161112_103212

We hebben ook weer bezoek gekregen van familie en lieve vrienden, wat natuurlijk al heel leuk is. Gezellige tijden, mooie herinneringen …

img_20161031_152911

Sommige onder jullie zullen misschien denken, hebben die nu nog geen huis gevonden? Nee, het is niet makkelijk. Er zijn zoveel factoren die meespelen: ligging, grote huis, afstand naar scholen, budget, …  De klik is er gewoon nog niet geweest. We geven niet op, we blijven verder zoeken. Er zal wel iets op ons pad komen. Wanneer? Dat is natuurlijk de grote vraag.

Ik voel wel dat we hier als gezin enorm naar elkaar zijn gegroeid en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Er is niets mooier dan de liefde van je kinderen.

img_20161113_123912

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *