Domein La Gazaille

Na een drietal weken gestaan te hebben op camping Lot et Bastides zijn we nu verhuisd naar een prachtig domein La Gazaille in Castelmoron-sur-Lot.

img_20161007_090438

La Gazaille is een domein dat uitgebaat wordt door een Nederlands koppel. In de zomer kan je hier een luxe safaritent huren of een  chambre d’hôte. In de winter keren zij terug naar Nederland. Toevallig zijn we met hen in contact gekomen. Zij stelde voor dat wij bij hun de gite konden huren, zodat hun domain bewaakt blijft en zodat er iemand is voor op de pony’s en poezen te letten. Dat zagen wij wel zitten. De kinderen hebben genoeg plaats om te ravotten, Anse heeft 2 pony’s om te verzorgen …

Dus hier zitten we dan op een prachtig domein helemaal voor ons alleen, vlak aan de rivier de Lot en het romantische dorpje.

Hoe zit het nu met de huizenjacht?

Er zijn 2 huizen waar we momenteel mee verder gaan. Het zijn 2 totaal verschillende huizen en concepten. De juiste beslissing nemen is moeilijk; maar we hebben tijd en zetten alle pro’s en contra’s naast elkaar.

Met de kindjes en ons gaat ook alles goed. Tom en ik genieten vooral van de rust, mooie natuur, de vriendelijke en behulpzame mensen en niet te vergeten van elkaar. Op onze kindjes zijn we heel fier. Ze doen hun best voor de school (niet altijd met evenveel zin) en hebben gelukkig geen last van heimwee.

img_20161004_142045

img_20161009_184330

Tot binnenkort

www.huisaandelot.nl

 

 

2 thoughts on “Domein La Gazaille

  1. Hoi Kim
    Doe Tom de groetjes van het Q8-team in Lommel ( incl de vaste klanten Peggy en Chris)
    Ik zie dat jullie je plan goed trekken, veel succes en laat snel iets van je horen hoe het gaat en welke avonturen je meemaakt
    groetjes
    Peter en Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *