Camping du Bosc et camping Lot et Bastides

We zijn de helft van september alweer gepasseerd, wat dus betekent dat we al meer dan een maand onderweg zijn.

We zitten ondertussen in de Lot-et-Garonne. Eerst hebben we een weekje gestaan op camping Bosc in Temple-sur-Lot, dit is een kleine familiecamping. Momenteel zitten we op een grotere splinternieuwe camping vlakbij Villeneuve-sur-Lot. Hier gaan we nog wel even blijven staan want volgende week krijgen we bezoek van vrienden die onderweg naar Spanje dan zijn.

img_20160913_165953

Op de camping in Bergerac hebben we onverwacht bezoek gehad van mijn metekindje Alessia, zusje en schoonbroer. Het was superleuk om een weekje met hun samen te kunnen zijn. We hebben er allemaal enorm van genoten.

Het schooljaar is gestart voor de kindjes en ze doen het goed. Niet altijd simpel voor hun om les te krijgen van hun ouders. Ik neem Anse voor mijn rekening en Tom Andres. Ties doen we een beetje allebei samen. We zitten goed op schema en de eerste toets van wiskunde hebben ze prima gemaakt. We zijn fier op ze.

We hebben ondertussen ook bezoek gehad van Annemie Struyf. Zij maakt een programma over mensen met een Franse droom. Hiervoor zijn ze ons en de kindjes komen interviewen. Eind volgend jaar komt het programma op televisie. Waarschijnlijk komt ze volgende maand nog een keertje langs om te kijken hoever we met onze droom staan.

Tom is ondertussen gepromoveerd tot onze plaatselijke huiskapper. Goed dat hij dat doet.

img_20160915_153219

We zijn natuurlijk ook nog verschillende huizen/campings gaan bezichtigen. Zo was er het huis met de vermoordde eigenaar, het huis waar de mensen in armoede leven, de druipsteengrotten … maar nog niets beslist. De huizenjacht gaat nu wat langzamer omdat we de kindjes lesgeven tot de vroege namiddag

Dus zoals je kan lezen gaat alles hier prima, maar moeten het natuurlijk ook niet verbloemen. De ene dag is de andere dag niet, we zitten natuurlijk dag in dag uit op elkaars lip in een kleine ruimte. De kinderen luisteren niet altijd even goed, maar dat hoort er allemaal bij. We nemen iedere dag zoals hij komt en tot nu toe bevalt het ons hier nog prima.

img_20160918_115633

img_20160918_124216

 

Liefs Kim

 

5 thoughts on “Camping du Bosc et camping Lot et Bastides

 1. fijn weer eens iets van jullie te vernemen, ik kijk uit naar jullie exploten en volg jullie op de voet.
  Succes!!!
  Lachende groeten van Wiske xxx

 2. Superfijn op te lezen dat het goed gaat daar!
  Wat een uitdaging, maar ja je moet vooral genieten en doen wat je wil doen!
  Succes met de zoektocht naar een huis en vooral geniet ervan daar!!!
  X x x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *