Camping La pelouse Bergerac

Amai wat gaat de tijd toch snel. Woensdag zijn we alweer 3 weken hier.

Momenteel we staan op camping La pelouse in Bergerac. Deze camping ligt op 10 min wandelafstand van het centrum, vlak langs de rivier de Dordogne.

IMG_20160902_163809

Wat is er ondertussen gebeurt? De laatste dag op de ezelboerderij zijn vrienden van ons langsgekomen om ons een bezoek te brengen. Zij zijn uiteindelijk 5 dagen gebleven. Het waren 5 gezellige dagen samen.

IMG_20160830_160834

IMG_20160829_193042

Na de ezelboerderij zijn we een 60 tal km verder gereden naar een andere camping die ook te koop staat. Deze was echter niets voor ons.

We hebben nog een enkele campings bezocht die ook te koop staan, maar ons hart maakte geen sprongetjes. Wel worden we iedere keer wat wijzer van de verhalen van de campingeigenaars.

Tom is ondertussen wel al zijn ‘droomhuis’ tegengekomen. Tijdens een brommerritje met zijn vriend kwam hij dit verlaten huis tegen. Na wat navraag hebben ze het telefoonnummer van de eigenaar kunnen bemachtigen. Nu blijkt dat deze man aan het scheiden is en dat het huis misschien over enkele maanden wordt verkocht. Al het zover was, ging hij contact met ons opnemen.

De kindjes hebben het nog steeds naar hun zin. Met Anse ben ik gisteren gaan filmen in Bergerac en woensdag gaan we zwemmen.  Ties (de jongste) heeft wel al een traantje moeten omdat hij graag naar zijn klasje en zijn juf wou gaan. Wij beginnen maandag met het nieuwe schooljaar. Bens eens benieuwd. Zal we wat wennen zijn in het begin.

IMG_20160902_152654

Deze week gaan we nog een huis en camping bezichtigen. We houden jullie op de hoogte.

IMG_20160827_134932

Veel liefs

 

9 thoughts on “Camping La pelouse Bergerac

 1. Fijn om nieuws van jullie te lezen. Super dat jullie het naar jullie zin hebben. Nog veel succes met jullie zoektocht!!!! Tot de volgende blog!!!!

 2. Dag Kim en familie,
  We horen dat jullie het echt naar jullie zin hebben. En ook vooral de kids, dat is misschien nog belangrijker. Hier is de school al gestart maar het is nog veel te warm om te veel te moeten doen.
  Zorg goed voor elkaar en we laten af en toe wel eens van ons horen..
  Heel veel lieve groetjes van kapster An en de hele bende..
  Ps/ als jullie droomproject te groots wordt mag je altijd aan ons denken..

 3. Goh, kom ik via via Facebook, Tom van de frituur tegen… lang geleden, maar wat wat een avontuur en dat metb3 kinderen chapeau….

  Groetjes kelly en inga jullie toch een beetje volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *