Nog vier weken ….

Ja, het begint echt wel op te korten nu. Nog een dikke vier weken en we zijn weg.

Wat is er in tussentijd al gebeurd?

Ons huis, auto en caravan zijn verkocht. Een andere auto gekocht met een grotere laadruimte (dat zullen we wel nodig hebben). Naar een andere caravan zijn we nog op zoek, eentje met een meer  praktische indeling zodat we het niet te snel benauwd krijgen, maar dat komt ook wel goed.

Hebben onze werkgevers ingelicht. Gelukkig hadden ze veel begrip en staan ze achter onze beslissing.

Thuisonderwijs is ook geregeld. Boeken liggen klaar. Heb gelukkig heel veel medewerking gekregen van de juffen van de school (nog eens dank hiervoor). Nu moet ik alleen nog het toestemmingsformulier van thuisonderwijs invullen en doormailen. De volgende weken ga ik me ook eens verdiepen in de leerstof.  Bedenken hoe we het lesgeven het meest efficiênt kunnen aanpakken. Een voordeel is wel dat onze kinderen op hun school heel zelfstandig hebben leren werken.

 

IMG_20160714_183528

 

Ben ook al begonnen met inpakken. We zijn helemaal geen mensen die veel rommel bijhouden, maar toch verbaast het me hoeveel spullen we hebben. Wegdoen wat we niet meer gebruiken is dus de boodschap

 

Opvang van de dieren is ook geregeld. Pony’s gaan naar mijn allerliefste zusje, Zita de hond mag naar mijn lieve schoonmoeder en de poezen mogen voorloping blijven bij de lieve nieuwe eiganaars van ons huis. Eenmaal als we gesetteld zijn, komen we ze natuurlijk halen.

 

Heb ook de route uitgestippeld in grote lijnen en heb een hele bundel klaarliggen met ‘potentiële panden’. Onderweg gaan we ook nog andere huizen tegenkomen.

Je ziet dus er is al heel wat gebeurd, maar er zal de komende weken ook nog veel moeten gebeuren. Morgen is mijn laatste werkdag en nadien kan ik mij de volle 100% concentreren op de verhuis.

 

…. to be continued

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *