Wij vertrekken …

Een aantal maanden geleden ben ik deze blog begonnen omdat ik het een leuke hobby vond. Ik schreef artikeltjes over leuke winkeltjes, plekjes, recepten … maar vanaf vandaag gaat deze blog een ander doel krijgen.

Het zit namelijk zo … ik heb groot nieuws. Wij gaan emigreren, waarschijnlijk naar Frankrijk. Ik zeg waarschijnlijk omdat we nog niets gekocht hebben in Frankrijk. De bedoeling is dat we eerst een tijd gaan rondtrekken op zoek naar dat ene leuke plekje waar we ons willen gaan settelen. Eerst de streek eens goed verkennen. We zullen wel zien waar het pad ons naartoe leidt.

Nee we zijn niet binnen zoals we soms wel eens de opmerking krijgen. Wij zullen in Frankrijk of waar dan ook moeten werken om de kost te verdienen. We willen graag iets doen in de toeristische sector zoals gîtes, camping, chambre d’hôtes …

Dit is geen ondoordachte beslissing. We zijn hier al enkele jaren mee bezig, na veel ‘ja we doen het’, ‘nee toch maar niet’, hebben we definitief de knoop doorgehakt. We willen later niet tegen elkaar moeten zeggen, hadden we dat toen toch maar geprobeerd. Het is een droom en dromen zijn er om achterna te gaan. Iedereen die ons een beetje kent weet dat wij een beetje avonturiers zijn en altijd op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Ons huis is ondertussen verkocht, werkgevers zijn ingelicht en zijn volop de nodige voorbereidingen aan het treffen.

Half augustus vertrekken we .. en ja we gaan iedereen hier heel hard missen, maar het is niet dat we andere kant van de wereld gaan wonen. Als we ons nieuwe stekje gevonden hebben is iedereen van harte welkom. De tijd die we dan samen zullen hebben, zal veel intenser zijn dan hier in België.

Vanaf nu kunnen jullie onze avonturen volgen hjer op deze blog …

 

camping

 

 

34 thoughts on “Wij vertrekken …

 1. Jullie gaan dat fantastisch doen, hou ons zeker op de hoogte . Je mag alvast een weekje reserveren voor ons. Veel succes ?

 2. wij gaan jullie missen , maar wij gunnen het jullie zo hard en wensen jullie al het beste toe ermee. en wij zullen als jullie iets gevonden heb , zeker de moeite doen om jullie op te komen zoeken
  dus boekt ons maar al , en heel veel succes
  jullie zitten in ons hartjes en wij zullen jullie nooit vergeten
  succes !!!!!!!!!!

 3. Heel veel succes. Hopelijk vinden jullie snel dat ene plekje waar jullie naar opzoek zijn. En als jullie het gevonden hebben laat het ons dan zeker weten zodat we jullie kunnen komen opzoeken. We spreken zeker nog af voordat jullie vertrekken. Super dat jullie, je dromen achterna gaan. Dikke Knuffels xxx

 4. Kim ik weet zeker dat ge dat daar heel goed gaat doen,veel succes.Wel jammer dat ge hier weg gaat.Hou me op de hoogte.Grts.Peggy.X

 5. Amai, wat een beslissing!!!
  Super veel geluk in jullie zoektocht, we komen graag is langs om jullie droom te bezoeken!!! Gr Ilse en Robby en kids

 6. Het doet toch iets met mij dit zo lezen, maar het is jullie gegund… wie een droom heeft moet ervoor gaan. Ik duim alvast… xxx

 7. Wat een groot en goed nieuws, eindelijk jullie droom achterna. Ik wens jullie heel veel succes en heel veel plezier. Ik/wij blijven jullie volgen zodat we bij jullie op vakantie kunnen komen!!
  Veel liefs van ons

 8. Amai Kim, zo spannend! Moedig… veel succes met jullie avontuur! Hopelijk vinden jullie het juiste stekje en kunnen jullie, maar ook de kinderen elk je draai vinden zo ver van huis! Wordt vervolgd…. succes!!

  Mieke en co!

 9. Pakkend..toch wel! Chapeau dat jullie met 3 kindjes aan zo’n avontuur willen beginnen. Ondanks dat we Tom gaan missen, wensen wij jullie het allerbeste, en succes met de zoektocht naar een nieuwe thuis. Wij komen jullie zeker opzoeken!????

 10. krop in de keel….. 6 juli a.s. hoop ik dat jullie nog in het land zijn, parochiezaal de schakel leukenstraat overpelt fabriek. Goeie D.J., goei orkestje, lekker eten en drinken want ik wordt 50….
  en geen cadeautje, inkom betalen, vrije gift v.a. 10 € die ik integraal schenk aan de G voetbal. feestje maar mijn kropje blijft steken…. Good Luck!!!! Paul X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *