Vakantiepark La Marina Resort

De paasvakantie vind ik altijd een geschikt moment om naar de zon te gaan. De winter is net voorbij en je voelt de lente stilletjes aan binnenkomen. Eigenlijk nu dat ik erover nadenk, vind ik ieder moment wel geschikt om op vakantie te gaan. Ik doe niets liever.

Dit jaar hadden we besloten om de vader van de echtgenoot een bezoekje te brengen in Spanje. Hij is één van de zoveel gelukkige die er ieder jaar gaat overwinteren.

Hij verbleef op La Marina Resort in La Marina, gelegen aan de Costa Blanca, zo’n 30 km van Alicante. Wij huurden er een bungalow voor 5 personen. Het huisje viel goed in de smaak. Ik vond het leuk dat de bedden bij aankomst al netjes gedekt waren en alles wat we nodig hadden was er.

 

la marina resort

Het buitenzwembad is prachtig. Spijtig genoeg was het water nog koud omdat het nog maar net gevuld was, maar kan me inbeelden dat het een echt paradijs voor de kinderen moet zijn in de zomer. Er is ook een Spa met binnenzwembad. Deze is zeer leuk, maar wel aan de dure kant. Kindjes zijn welkom, maar er wordt wel verwacht dat ze het rustig houden.

zwembad

 

Het strand ligt ongeveer op 500 meter afstand en is te bereiken via een leuk houten wandelpad.

strand

stand

In de buurt zijn er leuke dorpjes en winkelcentra. Vooral Torrevieja vonden wij leuk. Het is er heerlijk wandelen langs de dijk.

torrevieja

torrevieja

torrevieja

torrevieja

Kortom het was een geslaagde vakantie. De extra vitaminen D heeft ieder van ons weer deugd gedaan.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *