Weekendje Gent

Naar gewoonte gaan mijn lieve vriendin en ik 1x per jaar een weekendje weg. Waarom? Gewoon omdat wij dit verdienen. Nee, wij kopen geen verjaardagscadeautjes voor elkaar. Wij gaan liever een weekendje weg, lekker onder elkaar, bijkletsen, lachen en genieten van elkaars gezelschap.

cuberdons
Lekkere cuberdons

 

Dit jaar hadden we gekozen voor Gent. Als er één leuke, hippe, gezellige stad is, dan is het wel Gent. Er zijn zoveel leuke winkeltjes, restaurantjes, cafétjes en mooie gebouwen.

Wij hebben gelogeerd in Alphabed. Dit is een gezellige B&B met vijf kamers. Vooral het ontbijt is zeker de moeite waard.

 

 

De eerste avond zijn we Mexicaans gaan eten bij Mestiza. Dit een heel gezellig restaurant waar ze de “heerlijkste” cocktails en tapas serveren.

 

L_0001214978[1]

De tweede avond zijn we naar Gado Gado geweest. Dit is een Indonesisch restaurant. We wisten niet goed wat we er van moesten verwachten, maar was ook lekker. Je moet wel van pikant houden.

gado gado

Voor de honger ’s middags zijn we binnengestapt bij Café René. Een erg gezellig eethuisje met de lekkerste ceasarburgers.

 

IMG_20160213_131027

Als je zin hebt in koffie en je wilt eens zot doen. Niet denken aan de calorieën, dan moet je zeker een cookies koffie bestellen bij Barrazza. Een koffie die je niet snel zal vergeten.

 

IMG_20160213_164200

 

Buiten gegeten en gedronken, hebben we nog iets gedaan wat de meeste vrouwen wel leuk vinden. Geshopt!!!

IMG_20160213_180821

 

Conclusie:
Onze portemonnee is na een weekendje Gent wel wat dunner geworden, maar we hebben van iedere seconde genoten. Onze batterijen zijn weer opgeladen, af en toe heeft een mens dat gewoon nodig.

Ik in ieder geval toch …

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *