Geldgeschenk

Gisteren was de dochter uitgenodigd op een verjaardagsfeestje van een vriendje van de klas.. Vroeger toen ze nog klein waren, kochten we een cadeautje, maar als ze groter worden dan hebben ze toch liever een centje. Ik snap dat wel,  meestal weten ze al goed wat ze willen en kunnen ze hiervoor dan sparen. Gewoonlijk doe ik de centjes tussen een kaartje, maar vandaag had ik toch een beetje een origineler idee (soms overkomt me dat). Ik had nog lege plactic zakjes liggen. Ik heb 2 vliegertjes geplooid van 5 euro, deze in het zakje gestoken, een kartonnetje dubbel gevouwen, daar een stempel opgezet, de naam van het vriendje opgeschreven en dit aan het zakje geniet. De stempel en de zakjes kan je gewoon in de Ava vinden.

 

IMG_20160115_155148

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *