Winterland Hasselt

Vandaag een gezellig dagje met mijn gezinnetje.

Eerst lekker met zijn allen gaan ontbijten en dan naar de kerstmarkt in Hasselt. Ze hadden de naam Winterland beter veranderd naar Lenteland, want met temperaturen van 15 graden kan je moeilijk spreken over de winter.
Voor de kinderen was er van alles te doen. Er waren niet alleen de traditionele kerstkraampjes, maar ook verschillende kermisattracties. De jongens gingen visjes vangen en boogschieten. De dochter besloot om haar centjes te spenderen aan een zelf ontworpen nummerplaat met de naam van haar pony erop ( met de bedoeling deze te kunnen hangen aan haar ‘toekomstige’ stal).

IMG_20151227_111658

 

One thought on “Winterland Hasselt

  1. Jullie zijn alle 5 super geweldige mensen.
    Daar mogen jullie heel trots op zijn.
    Wij zijn bijzonder blij jullie hebben te mogen leren kennen.
    We zien elkaar niet veel, maar jullie zitten zeken en vast in ons ?.
    Geniet nog ontzettend veel van jullie gezin xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *